Politica De Retur

Dacă un produs comandat de pe Exedradesign.ro nu vi se potrivesște sau nu este pe placul dvs atunci aveți dreptul să ne anunțați în scris că renunțați la cumpărare fără invocarea unui motiv și fără penalitaăți în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea comenzii.

Produsele returnate trebuie să fie ambalate astfel încât să nu se deterioreze pe durata transportului. De asemenea produsele returnate trebuie să fie în starea inițiala în care au fost primite, fără a fi suferit deteriorări datorate unei folosiri necorespunzătoare. Aveți obligația de a returna produsul în ambalajul original împreună cu formularul de retur și cu toate etichetele, accesoriile și documentele care le-au insoțit. Cheltuielile de transport pentru returul produselor sunt suportate integral de dvs.

În cazul în care ați primit alt produs decât cel comandat deși specificațiile din cadrul comenzii sunt clare, aveți dreptul să returnați produsul respectiv fără a suporta costurile de transport aferente returului.

Legea prevede că aveți dreptul să primiți înapoi contravaloarea produselor returnate în termen de 30 de zile de la primirea returului.

Prevederile legii cupărăturilor la distanță privind retururile nu se aplică persoanelor juridice sau în cazul comenzilor ridicate de la sediul nostru.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 lei
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods